ISO/IEC akkreditált kurzusok

Első lépés
Válaszd ki, hogy melyik kurzus érdekel és vedd fel velünk a kapcsolatot!
Kapcsolat
Második lépés
Iratkozz be a kurzusra a PECB online rendszerében!
Harmadik lépés
Vegyél részt a kurzuson, és töltsd le a tananyagot a KATE applikációból!
Negyedik lépés
Vizsgázz online és szerezed meg a képesítést!
Previous slide
Next slide

A PECB-vel együttműködésben kínált ISO/IEC akkreditált kurzusok

Találja meg az Ön igényeinek legmegfelelőbb képzést!

ISO/IEC 27001
ISO/IEC 27002
ISO/IEC 27005
ISO/IEC 27035

Kiberbiztonsági menedzsment
ISO/IEC 27033

ISO/IEC 27701

ISO 9001
ISO 21502
ISO/IEC 20000
ISO 21001
ISO 55001
ISO 28000

Mesterséges Intelligencia Menedzsment rendszerek
ISO/IEC 42001

Jelentkezés

Beleértve a születési országot is
Kérjük vedd figyelembe, hogy nem minden képzési szint érhető el valamennyi kurzusunk esetében!
Kérjük vedd figyelembe, hogy az "Önálló tanulás" képzési forma valamennyi képzésünk esetében elérhető. E-learning képzések viszont csak bizonyos képzések esetében működik. Tantermi/Online oktatást legalább 5 fő jelentkező esetén tudunk fogadni.
Az Adatkezelő az itt megadott személyes adataidat a közöttünk való szerződés megkötése, majd a szerződés teljesítése érdekében kezeli a szerződés megszűnésének időpontjáig, illetve a felnőttképzési adatszolgáltatás, mint jogszabályi kötelezettség teljesítése érdekében, kiegészítve tőlünk származó egyéb adatokkal, az adatszolgáltatásig kezeli az Adatkezelési Tájékoztató szerint.

Gyakran Ismételt Kérdések

Az ISO és IEC akkreditált tanfolyamok nemzetközi szinten elfogadott minőségi szinthez mérhetők. Ha az ISO/IEC akkreditált tanfolyamokat választja, biztos lehet benne, hogy az Ön által megszerzett tudás megfelel az egész világon alkalmazott legmagasabb szintű szabványoknak. Olyan tudást szerezhet, amelyet számos országban elismernek.

 

Az ISO és IEC szabványokat a Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (International Organisation for Standardization) és a Nemzetközi Elektrotechnikai Bizottság (International Eletrotechnical Commission) dolgozza ki. A szabványaik garantálják, hogy a tanúsító szervezet, mint például a PECB és így az azokat kurzusait használó viszonteladók, mint amilyenek mi is vagyunk, olyan oktatást nyújtanak különböző témákban, amelyek megfelelnek az adott ágazat legmagasabb szintű szabványainak.

A PECB egy olyan tanúsító szervezet, amely számos szakterületen nyújt oktatást, tanúsítást és tanúsítványprogramokat magánszemélyek számára.

A PECB segít a szakembereknek és szervezeteknek elkötelezettségük és hozzáértésük bizonyításában azzal, hogy értékes oktatási, értékelési, tanúsítási és tanúsítványprogramokat biztosít számukra szigorú, nemzetközileg elismert szabványok alapján. Küldetésük, hogy ügyfeleinknek olyan átfogó szolgáltatásokat nyújtsanak, amelyek bizalmat ébresztenek, folyamatos fejlődést biztosítanak, elismerést mutatnak, és a társadalom egészének javát szolgálják.

Az általunk kínált kurzusok hat szinten kínáljuk a megjelölt témákat:

  1. Bevezetés (Introduction)
  2. Alaptudás (Foundation)
  3. Menedzser (Manager)
  4. Vezető menedzser (Lead manager)
  5. Ellenőr (Auditor)
  6. Vezető ellenőr (Lead auditor)

A kurzusok hossza egy naptól öt napig terjed az előbbi sorrendben, ahol a leghosszabb képzés során szerezheti meg a résztvevő a legalaposabb, legrészletesebb tudást, de a rövidebb kurzusok is megfelelőek lehetnek egy meghatározott munkahelyi feladat elvégzéséhez.

A Data Protection Solutions kétféle módon szervezi az ISO/IEC-akkreditált kurzusait:

  • önálló tanuláson alapuló kurzus (self-learning)
  • interaktív videós tananyag (e-learning)

A self-learning kurzus keretében teljesen önállóan végezhetik el a kurzust a kiadott írásbeli tananyag alapján, míg az e-learning kurzus keretében videóalapú oktatóanyag segítségével tanulhatnak a résztvevők.

Egyedi igény esetén lehetőség van a PECB által akkreditált oktatóval megvalósítani a kurzust online formában (bármely elektronikus konferencia platformon), illetve személyesen is.

A kurzusok indításának nincs létszámkorlátja. Cégek számára egyedi kurzusokat is tudunk biztosítani, viszont önálló jelentkezők fogadására is van mód a self-learning és az e-learning kurzusok esetében.

PECB akkreditált oktató bevonásával csak nagyobb létszám (5-10 fő) esetén tudunk online vagy személyes kurzust szervezni.

A kurzusok nyelve angol. Magyar nyelvű kurzus megszervezésére is lehetőség van, amennyiben egy kurzusra legalább 20 fő jelentkező adott.

A kurzusokon való részvétel díja képzési naponként 180 euró, azaz, ha Ön részt szeretne venni például az informácibiztonság menedzsment rendszerek ISO/IEC 27001 kurzus vezető szakember (lead implementer) szintjén, öt napi részvételi díjat kell megfizetnie, ami összesen 900 euró .

A tanúsítvány 3 évre szól, utána meg kell újítani a tanúsítványt a PECB szabályai szerint. A tanúsítvány fenntartásának feltétele a folyamatos szakmai fejlődés jelentése a PECB felé, az éves fenntartási költség megfizetése, illetve az etikai kódex megtartása. További információ itt olvashat erről a kérdéskörről.

A Data Protection Soltuions a MSECB nevű partnerén keresztül áll rendelkezésre cégek ISO/IEC akkreditációja esetén. 

Felkeltettük érdeklődését vagy nem találta meg az Önnek megfelelő kurzust?

Írjon nekünk és tudjon meg többet az ISO/IEC akkreditált kurzusainkról!